Wat anderen zeggen over MY Innergy

"Door de training heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen"

Yde zorgt direct voor een prettige en vertrouwde sfeer in de groep. Tijdens de bijeenkomsten is er een goede balans tussen theorie, oefeningen en breaks. Als groep hebben we samen gelachen en gehuild. Yde is als persoon en trainer down to earth. Hij weet mindfulness goed uit te leggen en toepasbaar te maken voor iedereen. Mindfulness heeft (onterecht) een enigszins zweverig imago, maar door de praktische uitleg wordt zelfs voor de meest nuchtere mensen onder ons het toepassen van mindfulness in je leven gewoonweg iets heel logisch.

De training heeft mij geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen, beter met stress om te kunnen gaan, meer in het moment te zijn en signalen van mijn lichaam op te merken. Een verrijking!”

- Martine (36) -
Wicker ottoman. Wicker furniture made of natural materials. texture of rattan with natural patterns.

"Door de training maak ik andere keuzes die beter voor mij zijn"

De training heeft mij handvaten gegeven om anders om te gaan met mijn piekergedachten. Ik ben mij bewust geworden van mijn handelen op de automatische piloot en hierdoor kan ik andere keuzes maken die beter voor mij zijn. Sindsdien neem ik meer tijd voor mezelf en heb ik mijn innerlijke rust terug gevonden. Een aanrader voor mensen die in een drukke flow zitten en zichzelf wegcijferen voor anderen.

- Omar (31) -

"Ik heb leren loslaten waardoor mijn stress afneemt''

Yde is een rustige en fijne trainer die de oefeningen goed begeleidt. Hij is erg betrokken bij mijn gevoelens en gedachten tijdens meditaties. Ook is de ruimte erg prettig en is er een ongedwongen fijne sfeer. Wat het me vooral heeft opgeleverd is leren loslaten. Ik denk nog vaak aan iets wat in een training voorbij kwam: gedachten zijn geen feiten. Dit helpt mij heel goed als ik weer aan het piekeren ben. Ook mijn gedachten ‘op een wolkje zetten en laten wegvliegen’ lukt me beter. Even focussen op de ademhaling, waardoor het gevoel van stress en onrust weer afneemt.

- Hilde (27) -
Ook beginnen aan jouw weg naar meer energie en rust? Maak de keuze nu.
Scroll naar boven