MY Innergy

Een aantal jaar geleden maakte ik tijdens een retraiteweekend voor het eerst kennis met mindfulness. Ik leefde op dat moment zoals velen van ons in de waan van de dag. Rennend van de ene afspraak naar de andere. Druk met werk, sport, een sociaal leven en allerlei andere verplichtingen. De dagen vlogen voorbij en ’s avonds lag ik regelmatig uitgeput in bed. Zonder mij bewust te zijn van wat ik nou eigenlijk allemaal had gedaan die dag. Sceptisch, maar nieuwsgierig liet ik mijn drukke commerciële baan die vrijdag van het retraiteweekend ‘even’ achter me en zette ik mijn telefoon op stil.

Mini brandingshoot Yde 2022 Dès Vu Fotografie 01

De stilte

De stilte tijdens de meditaties dat weekend gaven mij innerlijke rust en inzichten in mijn denkpatronen. Bij thuiskomst besloot ik mindfulness te integreren in mijn dagelijkse ‘drukke’ leven en volgde ik de 8-weekse MBSR mindfulness training. Ik heb in deze training geleerd om te gaan met stress, beter voor mezelf te zorgen en de juiste keuzes in mijn leven te maken.

Leven vanuit kernwaarden

Mijn persoonlijke ontwikkeling kwam door mindfulness in een stroomversnelling. Zo ben ik meer vanuit mijn kernwaarden gaan leven en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik heb het roer omgegooid en mijn baan als manager in de sales ingeruild voor de geestelijke gezondheidszorg. Met mijn ervaring in het bedrijfsleven en mijn passie voor mindfulness wil ik mensen die (net als ik destijds) in de waan van de dag leven, helpen. Het is dan ook mijn doel om iedereen die er voor open staat, op een luchtige en laagdrempelige manier kennis te laten maken met de voordelen van mindfulness. Ja, ook de twijfelaars.

Ik ontvang je graag in één van mijn trainingen, zodat ik mijn kennis met je kan delen en we samen kunnen werken aan jouw ‘innergy’.

Yde

"Life is what happens to you while you are busy making other plans!"
- John Lennon -
Scroll naar boven